Arcus novosti

VAŽNO OBAVEŠTENJE

ARCUS obaveštava sve klijente i trenere koji koriste ARCUS PROGRAM MRŠAVLJENJA I OBLIKOVANJA na spravi FIT STEP MACHINE da se licenca trenera i program rada svake godine obnavlja i da je neovlašćeno i nestručno korišćenje programa i mašina strogo zabranjeno. Treneri koji rade bez licence i bez servisirane opreme odnosno koji ne rade obavezno redovno održavanje opreme snose ličnu odgovornost za povrede ili bilo kakve posledice nastale pri nestručnom radu sa klijentima. Svi oni koji ne poštuju ARCUS standarde biće javno imenovani kako bi se izbegla svaka veza i odgovornost ARCUS-a za moguće nastale posledice po klijenta .Ukoliko ste klijent i koristite naše usluge a imate neke primedbe , sugestije ili žalbe na rad trenera ili mašina ili ste primetili neke nepravilnosti u radu slobodno nas kontaktirajte i imenujte vašeg trenera kako bi ARCUS preduzeo odgovarajuće mere i zaštitio vaše interese.

Na našem portalu se uvek nalaze imena i fotografije svih trenera koji trenutno imaju važeću licencu i ispravnu opremu i to se redovno ažurira pa shodno tome obratite pažnju KOME POKLANJATE VAŠE ZDRAVLJE jer posledice i oštećenja u nestručnom radu mogu biti trajna.

ARCUS garantuje svim klijentima koji koriste usluge licenciranih trenera i servisirane opreme potpunu zdravstvenu sigurnost i dobre rezultate a takodje daje i 24h podršku lekara i nutricioniste radi bolje efikasnosti čitavog sistema rada.

ARCUS PRESIDENT

05
Apr

Sajam kozmetike - Dodir Pariza

Sajam kozmetike - Dodir Pariza

8 i 9 April

najava-sajma

21
Mar

Najava sajma u Parizu

March 19-22 2017

PARIS, PORTE DE VERSAILLES

Franchise Expo Paris

najava-sajma-u-parizu

02
Maj

NAJAVA - 83. međunarodni POLJOPRIVREDNI SAJAM

Međunarodni poljoprivredni sajam iz godine u godinu potvrđuje reputaciju jednog od najvažnijih poslovnih događaja u oblasti agrara Zapadnog Balkana.U okviru održavanja poljoprivrednog sajma u Novom Sadu koji će se održati od 14.-20. maja 2016. godine, ARCUS će tradicionalno , u okviru zajedničkog projekta sa novosadskim sajmom, postaviti svoju wellness oazu u auli Master centra gde će izlagači i posetioci moći da koriste usluge vrhunske masaže na ARCUS masažnim foteljama... Izuzetan kvalitet masaže koja relaksira i pomaže u oporavku svakako će koristiti efikasnosti izlagača i obezbediti posetiocima prijatniji boravak i posetu sajmu.

20
Apr

22. međunarodni SALON KNJIGA, 21. međunarodna izložba umetnosti ART EXPO 12.-18.04.2016.

Salon knjiga i međunarodna izložba umetnosti pravo su mesto za opuštanje i relaksaciju. ARCUS je svojim učešćem dao doprinos potpunom uživanju. Svi posetioci su mogli nakon obilaska sajma da osete blagodeti masaže u okviru našeg štanda. Dobra knjiga, uživanje u umetnosti i relaksacija u masažnoj fotelji pravi su recept za potpunu relaksaciju i oslobađanje od stresa. To je bio utisak svih koji su posetili naš izložbeni prostor uz želju da im se taj doživljaj ponovi.

12
Apr

27. Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „DODIR PARIZA“ Beograd 09.-10.04.2016.-Hala 2.

Kao i svake godine ARCUS je predstavio, između ostalog, i franšizni program u svojoj ponudi. Kutak za relaksaciju i opuštanje bio je upotpunjen vrhunskom masažom na ARCUS masažnim foteljama. Klijenti koji su potpisali ugovor na sajmu obezbedili su sebi popuste.

23
Mar

Sajam ribolova u Novom Sadu 17.- 20.03.2016. –Fishing & Outdoor World.

Manifestacija i izložba opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi propraćena je i od strane firme ARCUS u auli Master Centra u Novom Sadu. Izlagači na ovoj sajamskoj priredbi mogli su besplatno da koriste uslugu masaže na masažnim foteljama i masažerima. Ideja je bila da opuštanje uz ribolov, u potpunosti bude zaokruženo relaksacijom na mestima gde se to ne očekuje. Najveći deo izlagača i posetilaca ove sajamske manifestacije apsolutno se složio sa tom idejom. To smo potvrdili i na otvaranju sezone ribolova u Novom Sadu, u okviru Kasapske Ade 01.-03.04.2016. U prostoriji renoviranog objekta na ovom jezeru, za sve vreme takmičenja učesnici su mogli besplatno da koriste masažu i relaksaciju u ARCUS masažnim foteljama. Utisak takmičara bio je fantastičan!

25
Feb

Sajam turizma u Beogradu 18..-21.02.2016.

U okviru ovogodišnjeg sajma turizma u Beogradu održanog od 18.02.2016.-21.02.2016. u Hali 4 firma ARCUS izložila je deo svog novog asortimana masažnih fotelja i masažera. Svim izlagačima pružena je usluga besplatnog masiranja i relaksacije i ponuđeni uslovi sajamskog popusta. Svaki posetilac štanda bio nam je dragi gost.

fit-step-1ideal-pro-1masaza-1sogno-1wellness-1