• masaza1
  • masaza2
  • masaza3
  • masaza4
19
feb

Ponuda za otvaranje Arcus Cluba

projekat-franchisestrategija-otvaranja-obavestenje

Procedura otvaranja klubova
Molimo Vas, ukoliko želite da otvorite klub, ispunite naš Upitnik za franšizu Zauzvrat ćemo Vam poslati detaljna uputstva za otvaranje kluba.

VAŽNO OBAVEŠTENJE

ARCUS obaveštava sve klijente i trenere koji koriste ARCUS PROGRAM MRŠAVLJENJA I OBLIKOVANJA na spravi FIT STEP MACHINE da se licenca trenera i program rada svake godine obnavlja i da je neovlašćeno i nestručno korišćenje programa i mašina strogo zabranjeno. Treneri koji rade bez licence i bez servisirane opreme odnosno koji ne rade obavezno redovno održavanje opreme snose ličnu odgovornost za povrede ili bilo kakve posledice nastale pri nestručnom radu sa klijentima. Svi oni koji ne poštuju ARCUS standarde biće javno imenovani kako bi se izbegla svaka veza i odgovornost ARCUS-a za moguće nastale posledice po klijenta .Ukoliko ste klijent i koristite naše usluge a imate neke primedbe , sugestije ili žalbe na rad trenera ili mašina ili ste primetili neke nepravilnosti u radu slobodno nas kontaktirajte i imenujte vašeg trenera kako bi ARCUS preduzeo odgovarajuće mere i zaštitio vaše interese.

Na našem portalu se uvek nalaze imena i fotografije svih trenera koji trenutno imaju važeću licencu i ispravnu opremu i to se redovno ažurira pa shodno tome obratite pažnju KOME POKLANJATE VAŠE ZDRAVLJE jer posledice i oštećenja u nestručnom radu mogu biti trajna.

ARCUS garantuje svim klijentima koji koriste usluge licenciranih trenera i servisirane opreme potpunu zdravstvenu sigurnost i dobre rezultate a takodje daje i 24h podršku lekara i nutricioniste radi bolje efikasnosti čitavog sistema rada.

ARCUS PRESIDENT

VAŽNO OBAVEŠTENJE

  • Prvih deset otvorenih licenciranih klubova ne plaćaju pristupnicu od 5,000.00 eur.
  • Oni koji su u pvih deset rezervisali mesto za otvaranje kluba u nekom gradu takodje ne plaćaju pristupnicu od 5,000.00 eur.
  • Nakon otvorenih deset klubova svaki sledeći član će uz osnovnu uplatu za klub A ili B plaćati i pristupnicu od 5,000.00 eur.
  • Rezervacija mesta za odredjeni grad po jednom klubu iznosi 5,000.00 eur. i važi 3 meseca.
  • U slučaju rezervisanja pa odustajanja ili ne otvaranja kluba, rezervacija se ne vraća.
fit-step-1ideal-pro-1masaza-1sogno-1wellness-1